NAIL MAIL

Affiliate links

For nogle uger siden læste jeg et indlæg på  Nail NewBee’s blog om noget værktøj hun havde købt på Born Pretty Store i regnbuefarver!!!!!!

Jeg har før set dem i regnbuefarver, men det har været forholdsvis dyrt da det var fra danske negle-webshops. Og jeg er bare ikke kommet dertil endnu, hvor jeg er villig til at betale i dyre domme for noget bedre værktøj. Jeg vil hellere købe det billige fra ebay, og så bare skifte det ud oftere (også fordi jeg oplevede at købe noget fra en dansk webshop til 129 kr. som viste sig at være fuldstændig de samme jeg køber på ebay til 10 kr … Webshoppen findes ikke mere) Jeg har også den dårlige vane at bruge min neglebånds-nipper til alt mulig andet, feks. lige at klippe et stykke garn over, klippe i en stickers osv. og så er den altså bare ikke skarp nok til neglebånd længere. Og hver gang jeg har købt en ny lovede jeg mig selv at denne gang skulle den altså KUN bruges til neglebånd. Det løfte holdte jeg da også, men inden længe havde jeg igen glemt hvilken der var ny og hvilken der var gammel fordi de jo var ens. 

Så da jeg så disse “billige” udgaver af det regnbuefarvede værktøj tænke jeg at det jo passer perfekt til mig, fordi jeg så kan kende forskel på hvilken jeg kun må bruge til neglebånd!! Jeg forventede at den bare var samme kvalitet som dem jeg har købt alle de andre gange, MEN den er markant skarpere!!!! 👍

Her finder du neglebånds-nipperen som er på tilbud til 4,99 $ (ca 35kr). Det kostede den også for halvanden måned siden da jeg købte den.  (Klik på billedet så kommer du direkte ind på webshoppen)

1Pc BORN PRETTY Nail Cuticle Nipper Rainbow Clipper Scissor Dead Skin Remover Manicure Nail Art Tool

Jeg købte også en neglebånds-skubber fordi jeg trængte til en ny. Og den købte jeg også i den regnbuefarvede udgave, bare fordi jeg synes det er vildt flot!! Kvaliteten af denne er også markant bedre!! Så der skal man virkelig passe på. (apropos, jeg så en youtube video hvor hun holdte den i en 90 graders vinkel, altså direkte lodret ned på neglen og så skrabede hun ellers løs!! “Se alt det neglebånd jeg fjerner”. Jeg havde næsten lyst til at skrige, for det var ren og skær negl hun fjernede!!! En neglebånds-skubber skal holdes nogenlunde vandret på neglen og kun bruges forsigtigt! Så lige en reminder om at være yderst skeptisk over hvad du ser og læser på internettet for der er rigtig mange der er helt overbevidst over de er topprofessionelle og nægter at tage imod kritik, konstruktiv eller ej. En anden truede mig på livet for et par dage siden, fordi jeg gjorde hende opmærksom på at de Sina-agtige produkter fra ebay hun bruger er sundhedsskadelige og ulovlige at bruge på andre …)  Nå, det var lige en sidevej, tilbahe til det det handler om 😉 Den findes med forskellige ender, så vær obs på det når du vælger variant. 

Her finder du neglebånds-skubberen der koster 2,99 $ (ca. 21 kr). (Klik på billedet så kommer du direkte ind på webshoppen)

1Pc BORN PRETTY Dual-ended Cuticle Pusher Remover Rainbow Stainless Steel Manicure Nail Art Tool

Advertisements

One thought on “NAIL MAIL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s