GELAMOUR UPDATE

Jeg fik for en måneds tid siden sponsoreret nogle produkter fra Gelamour, (det kan du læse om her) og jeg er faktisk så begejstret for mærket at jeg nu har bestilt noget mere 😛 Så dette er altså ikke sponsoreret. 

Jeg bruger normalt bare ren acetone til at fjerne neglelak. Men når jeg skal opløse gelpolish gør det vildt ondt i mine negle!! Få sekunder efter jeg har pakket dem ind i folie begynder det at brænde, dunke og føles som om mine fingerspidser bliver klemt i en dør 😢 Det samme sker når jeg bruger neglelakfjerner, også acetonefri!

Så jeg tænkte at jeg ville prøve sådan en Soak Off Remover væske og se om det ville hjælpe. Jeg har prøvet det idag på en enkelt negl, og det gjorde stadig ondt, men ikke helt så meget 👍 Men en anden fordel jeg ikke havde forventet; det fjerner gelpolish markant bedre end acetone gør!! Jeg troede virkelig det var pip som fugl hvad man brugte … Når jeg har brugt acetone blev gelpolishen da opløst, men det var sådan meget tørt og skulle skrabes af, dog uden at bruge kræfter. Men det her Remover gjorde gelpolishen meget blødere og dermed nemmere at få af. Så uanset hvad, er det en væske jeg vil bruge fremover. Det er jo ikke meget jeg bruger da gepolishen har holdt i 4 uger. Og desuden fjerner jeg ikke gelpolishen, jeg lægger bare nyt på, så jeg kan nok nøjes med at skifte helt ca hver 2. måned. 

Blue scrub er fordi jeg gerne vil rengøre mine negle godt inden jeg kommer produkt på. Jeg prøvede sidste år at købe en fra CND, og satte den ind i mit kemi/rengøringsmiddel-skab da jeg fik den hjem. Og da jeg så skulle bruge den et par uger efter var den tom … 

Håndcremen er med lavendel og wild flower, og den dufter såååååå skønt!! 

Så ville jeg egentlig have købt en nude gelpolish, så jeg bare kunne bruge den som base til neglelak, ligesom den jeg har fra Le Mini Macaron. Men det var rigtig svært at finde swatches, og farverne på hjemmesiden er desværre ret ved siden af (det er rigtig svært at gengive en farve korrekt!! Derfor kigger jeg altid på mindst 5 forskellige swatches for at få en ide om hvordan farven ser ud i virkeligheden). Jeg ville også have den skulle være fra serien LittleLove altså deres minilakker. Men jeg faldt over nogle swatches af denne Glorius, og blev forelsket. Det er sådan en slags gammel rosa, støvet rosa. Og det er stadig en forholdsvis neutral farve som fint kan bruges som base til neglelak!! 

Og til sidst lige 3 file, fordi dem jeg har fra Artistic Nail Design er ved at være slidte. De her professionelle file holder ca ét år, så det er sjældent jeg bruger de billige fra ebay mere. 


*priserne er ex. moms. 

Jeg havde knækket en negl, så jeg ville egentlig bare have sjusket en forlængelse med gele. Men af en eller anden grund fik jeg lyst til at prøve at bygge neglen rigtigt op! Og det gik faktisk overraske hurtigt taget i betragtning det i hvert fald er 2 år siden jeg har lavet gele negle! Og jeg er også ganske godt tilfreds med den færdige negl! Ja det er en uheldig finger 🙊😜 Jeg har brugt Gelamour Superiour Builder Gel i Pretty Pink, som er en lidt “milky” nude. Det er ikke en cover, men den vil feks være super flot at bruge ovenpå en fransk negl, da det vil blødgøre smilet, og give en lidt babyboomer agtig effekt. 

Det kræver at du er uddannet hvis du vil handle hos Gelamour. Men så får du tilgengæld også, hvad jeg i hvert fald synes er rigtig gode og professionelle produkter!  Du kan følge dem på facebook, og instagram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s